Jetpack-ul si vacanta lui mos craciun

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Jetpack-ul si vacanta lui mos craciun
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Jetpack-ul si vacanta lui mos craciun

Sa nu crezi ca Mos Craciun nu stie sa zboare cu jet pack-ul, din contra a lasat sania ca sa livreze cadourile cu jet pack-ul, fiind mai comod si mai usor asa. Putine jocuri cu Mos Craciun sunt asa distractive si cu grafica plina de elemente frumoase, care cu siguranta te vor face dependent de acest joc conceput in special pentru sezonul de iarna. Participa alaturi de Mos Craciun la acest turneu si distribuie cadouri copiilor cu jet pack-ul, ocoleste obstacolele din drumul tau, aduna monede, diamantele si impulsul nitro. Incearca sa treci cu bine de toate provocarile pentru a debloca etapele si de a ajunge la destinatie in siguranta.

Jocuri » Jocuri Aventuri » Jetpack-ul si vacanta lui mos craciun

Jetpack-ul si vacanta lui mos craciun

Instructiuni

Mos Craciun obisnuieste ca in vacanta sa zboare cu jet pack-ul si sa se inscrie in diferite turnee, caci ii plac provocarile si distractia. Tine apasat click stanga pentru a zbura.

Statistici

Jucat de: 1,831 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 26 Mai 2015

Iti multumim ca ai ales sa joci Jetpack-ul si vacanta lui mos craciun pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri