Misiune de recunoastere

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Zombi » Misiune de recunoastere
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Misiune de recunoastere

21 decembrie 2016. Impreuna cu o echipa de profesionisti, te afli intr-un elicopter, fiind intr-o misiune de recunoastere. Totul se schimba atunci cand elicopterul se prabuseste din motive necunoscute, iar tu esti singurul supravietuitor. Singur si slabit de puteri, observi ca zona este invadata de zombie. Luand o maceta din dotare, trebuie sa te aperi de hoarta de zombie si sa supravietuiesti cat de mult posibil. Cu timpul, aliatii tai te vor ajuta de la distanta, iar jocul va deveni din ce in ce mai interesant pe parcursul timpului.

Jocuri » Jocuri Cu Zombi » Misiune de recunoastere

Misiune de recunoastere

Instructiuni

Foloseste sagetile stanga/dreapta, A/D pentru a te deplasa. Daca sub tine se afla o cutie (arme, viata, puteri, etc.), poti apasa sageata jos/S pentru a o obtine (acestea dispar dupa un anumit timp). Daca ai deblocat vreun atac aliat (primesti unul la 25, 50, 100 de kill-uri consecutive), il poti activa folosind sageata sus/W.

Statistici

Jucat de: 1,567 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2016

Iti multumim ca ai ales sa joci Misiune de recunoastere pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Zombi