Zombie din Hollywood

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Zombi » Zombie din Hollywood
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Zombie din Hollywood

Zombie au invadat Hollywood-ul! Tu si Sylvester Stallone sunteti singurii supravietuitori. Luand o limuzina parca din filmele cu Mad Max, si un minigun, voi trebuie sa va aparati de hoarda de zombie ce au fost odata marile celebritati hollywood-iene si care va urmeaza acum treptat, treptat pentru a va ucide. Avand grija de integritatea limumzinei si de imbunatatirile pe care le poti aduce acesteia si armelor tale, poti sa iesi invingator din fiecare runda. Strange cat mai multi bani si un punctaj ce ii va face invidiosi pe prieteni tai!

Jocuri » Jocuri Cu Zombi » Zombie din Hollywood

Zombie din Hollywood

Instructiuni

Foloseste mouse-ul pentru a tinti cu arma ta. Click stanga trage, iar R reincarca arma. Daca un zombie se aproprie periculos de aproape de tine, poti folosi tasta Spatiu pentru a-i lovi cu pumnul.

Statistici

Jucat de: 1,683 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Ianuarie 2016

Iti multumim ca ai ales sa joci Zombie din Hollywood pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Zombi