Street Ride

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri 3D » Street Ride

Descriere Street Ride

De multe ori ai dorit sa te distrezi in oras alaturi de bicicleta ta, sa faci tot felul de cascadorii, dar traficul si pietonii nu ti-au permis? Acum ai un intreg oras la dispozitie sa te bucuri in totalitate de bicicleta ta si sa poti face ce in realitate poate doar visai. Jocul te va incanta cu siguranta cu orasul sau reprezentat 3D alaturi de o calitate grafica superioara jocurilor online. Distractie placuta!

Jocuri » Jocuri 3D » Street Ride

Street Ride

Instructiuni

Utilizeaza sagetiile pentru a controla directia bicletei, a merge pe o roata sau a te roti in aer. Pentru a realiza diverse cascadorii in aer poti incerca diverse combinatii intre tasta X si sageti, iar pentru a sarii utilizeaza SPACE. Modul cinematic se poate schimba apasand pe V iar pentru a iesi din joc utilizeaza tasta Q.

Statistici

Jucat de: 2,027 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 15 Octombrie 2011

Iti multumim ca ai ales sa joci Street Ride pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri 3D