Fete cu Stil 3D

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Fete » Fete cu Stil 3D

Descriere Fete cu Stil 3D

Admiratoarele de jocuri barbie vor avea acum surpriza sa faca cunostinta cu o varianta 3D a acestui tip de jocuri online. Acum imbracatul, schimbatul look-ului devine mult mai usor iar in acest caz poti vedea personajul mergand sau chiar dansand. Jocul contine trei moduri de lucru! In primul mod ii poti schimba vestimentatia si adauga accesorii. In cel de al doilea mod poti alege coafura si alte detalii ale fetei. Al treilea mod, este modul de previzualizare: aici o vei putea admira in diferite ipostaze.

Jocuri » Jocuri Fete » Fete cu Stil 3D

Fete cu Stil 3D

Instructiuni

In acest mod, in partea stanga sunt amplasate pe verticala trei butoane: primul schimba ipostaza personajului: mers, stat pe loc sau dans; al doilea schimba unghiul de vedere al camerei; iar cel de-al treilea schimba locul unde ea este amplasata. Aceste trei moduri de lucru se comuta utilizand cele trei butoane dispuse pe orizontal in coltul din dreapta jos.

Statistici

Jucat de: 2,043 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 29 Februarie 2012

Iti multumim ca ai ales sa joci Fete cu Stil 3D pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Fete