Admiratoarea Clubului

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Fete » Admiratoarea Clubului
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Admiratoarea Clubului

In aceasta seara barbie se va duce impreuna cu prietenele si prietenul ei intr-un club. Intrucat ea arata ca o printesa trebuie sa se imbrace foarte elegant. Seara se apropie si ea inca nu sa imbracat fiindca nu prea e hotarata cum sa se imbrace. Ajuta papusa barbie sa se imbrace, machieze si sa se coafeze. Ai la dispozitie o multime de obiecte vestimentare din care le alegi doar pe alea potrivite.

Jocuri » Jocuri Fete » Admiratoarea Clubului

Admiratoarea Clubului

Instructiuni

Imbraco pe barbie, coafeazo si machiazo asezand obiectele vestimentare pe ea folosind mouse-ul. Da click pe fiecare obiect vestimentar si pune-l in locul potrivit. Dai de multe ori click stanga pe parul si hainele ei pentru a se schimba si ai gasi pe cele potrivite. Potriveste-i articolele vestimentare si alege-ti hainele cele mai frumoase.

jocuri barbie gratis, jocuri printese, jocuri cu papusa barbie, jocuri de coafat, jocuri admiratoarea clubului, jocuri gratis pentru fete

Statistici

Jucat de: 1,076 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 29 Februarie 2012

Iti multumim ca ai ales sa joci Admiratoarea Clubului pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Fete