Printesa Elliana

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Fete » Printesa Elliana
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Printesa Elliana

Printesa Elliana este unul din cele mai frumoase jocuri online cu printese unde ne aflam cu mult... mult... timp in urma... pe vremea zanelor si a imparatiilor de basm. Ca in fiecare an, aici, se organizeaza un bal al balurilor, unde printii si printesele din tot taramul se reunesc. Anul acesta printesa Elliana si-a propus sa devina regina acestui bal, si pentru ca acest lucru sa devina realitate, a apelat la tine pentru a-i gasi cea mai buna vestimentatie. Oare vei reusi sa o ajuti in indeplinirea acestei dorinte?

Jocuri » Jocuri Fete » Printesa Elliana

Printesa Elliana

Instructiuni

Pentru a alege accesorile potrivite utilizeaza bara de butoane din dreapta. Pe fiecare buton este simbolizat elementul ce va fi schimbat. Prin apasarea acestui buton vei cauza selectarea urmatorului stil al elementului respectiv. Din stanga utilizeaza butonul pe care este simbolizat un aparat foto ca sa o poti admira, sau pe butonul amplasat imediat sub acesta, pentru a incepe din nou jocul.

Statistici

Jucat de: 1,109 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 29 Februarie 2012

Iti multumim ca ai ales sa joci Printesa Elliana pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Fete