Lupta Lui Ahile

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Actiune » Lupta Lui Ahile
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Lupta Lui Ahile

Eroul Ahile doreste sa o cucereasca pe Elena din Troia si de aceea a plecat dupa ea. Pe traseu se inalneste cu o multime de inamici ce nu il lasa sa mearga mai departe. Ajuta-l pe Ahile sa treaca de razboinicii ce il ataca. Taie capete, arunca sulite si treci peste toate nivelele. Jocul Ahile fight este unul sangeros, de razboi. Cu cat mergi mai in fata cu atat razboinicii sunt mai greu de invins. Elimina toti inamicii folosind sabia si sulitele adunate de pe traseu.

Jocuri » Jocuri Actiune » Lupta Lui Ahile

Lupta Lui Ahile

Instructiuni

Te deplasezi folosind sagetile sau butoanele W. S. A. D. foloseste sabia apasand tasta T sau lovesti cu piciorul cu tasta Y. arunci sulitele colectionate pe traseu, apasand sageata dreapta sau stanga + tasta T. Termina cele cinci nivele ale jocului fiecare nivel avand trei stagii, si cucereste-o pe Elena din Troia.

Statistici

Jucat de: 1,856 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 18 Octombrie 2011

Iti multumim ca ai ales sa joci Lupta Lui Ahile pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Actiune