Nuca De Cocos

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Pentru Copii » Nuca De Cocos
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Nuca De Cocos

Unul dintre cele mai atractive jocuri pentru copii de nota zece cum rar gasesti pe internet iti prezinta 99jocuri.ro in acest moment. Cu siguranta multe jocuri de pe net mai tare te-au plictisit si nu te-au schimbat cu nimic, ei bine acum ai jocul Nuca De Cocos cu o grafica perfecta, imagini atragatoare ce te lasa gura casca. De obicei lupta dintre triburi se incepe din cauza teritoriului, datoria ta este sa-ti alegi o echipa cu care sa castigi parti mari ale insulei, cu ajutorul tunului pus la dispozitie cu nuci de cocos.

Jocuri » Jocuri Pentru Copii » Nuca De Cocos

Nuca De Cocos

Instructiuni

Fixeaza tinta tunului folosind mouse-ul, apoi puterea de lansare a bombei si apasa click stanga pentru a trage si daca te vei concentra asupra loviturii, cu siguranta ei nu vor avea ocazia niciodata de a te invinge cu mare precizie.

Statistici

Jucat de: 1,300 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 2 Septembrie 2012

Iti multumim ca ai ales sa joci Nuca De Cocos pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Pentru Copii