Circus Ride

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Motociclete » Circus Ride
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Circus Ride

Jocuri cu motociclete pune la dispozitia copiilor jocul cu numele: Circus Ride, un joc extraordinar de frumos cu o grafica atractiva. Distreaza-te testandu-ti in acelati timp si abilitatile. In Circus Ride echilibru este baza, ca sa tii motocicleta pe roti fara s-o rastorni, pentru ca va fi necesar sa repornesti cursa. Incearca sa termini cursa intr-o perioada de timp cat mai scurta si colectioneaza toate stelutele bonus de pe traseu ca scorul sa fie pe masura. Fii atent, cu motocicleta nu mergi doar in fata, trebuie parcurs si traseul din spate si pentru asta apesi SPACE ca sa intorci motorul.

Jocuri » Jocuri Cu Motociclete » Circus Ride

Circus Ride

Instructiuni

Motorul il dirijezi cu ajutorul sagetile si cu tasta Space il intorci, pentru a parcurge tot traseul. Scopul tau in jocul Circus Ride este sa termini cursa cat de repede posibil si sa strangi toate stelutele bonus pentru un scor maxim.

Statistici

Jucat de: 986 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 30 August 2013

Iti multumim ca ai ales sa joci Circus Ride pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Motociclete