Candy Crush Saga

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Candy Crush Saga
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Candy Crush Saga

Cu un succes atat de mare pe facebook, Candy Crush Saga Online este si va fi cel mai interesant joc din sectiunea cu jocuri logica, fiind apreciat si jucat de multa lume pe facebook cat si pe alte site uri de jocuri online. In candy crush creezi dulciuri speciale folosindu-te de bomboanele curcubeu. Prin combinatia acestora poti face efecte spectaculoase, exemple fiind Super Stripe si Mega Candy. Aseaza cate trei sau mai multe bomboane de acelasi fel una langa alta si fale sa dispara pentru a putea cobora alte figurine. Un truc pe care il poti folosi ca sa castigi bomboana speciala care de asemenea sterge randul intreg si iti aduna toate punctele, este sa apropii patru figuri de a acelasi fel pe un rand anume. Combinatiile speciale te ajuta sa distrugi numarul maxim de bomboane colorate si te ajuta sa termini fiecare nivel intr-un interval de timp scurt.

Jocuri » Jocuri Logica » Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Instructiuni

Candy Crush Saga se poate juca folosind doar mouse-ul, apesi click stanga pe bomboanele curcubeu pentru a le aseza corespunzator. Scopul tau este sa asezi pe un rand trei, patru sau cinci bomboane de acelasi fel ca sa castigi punctele necesare fiecarui nivel. Cu patru bomboane de acelasi fel o castigi pe cea speciala care elimina intregul rand, combinatia cu cinci figuri apropiate pe un rand primesti bomboana mare de ciocolata care de asemenea va elimina toate bomboanele de aceeasi culoare, asta inseamna punctajul maxim.

Statistici

Jucat de: 15,291 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 23 Septembrie 2013

Iti multumim ca ai ales sa joci Candy Crush Saga pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica