Obstacolele Puiului

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Sport » Obstacolele Puiului
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Obstacolele Puiului

Vrei sa te amuzi un pic? Atunci fa cunostinta cu cei trei pui sportivi flamanzi. Alege puiul cu numele Chiclet, Eggy sau Daisy toti avand culori diferite si da start jocului. Strange toate ouale aflate pe traseu pentru viteza mai mare, aduna toate hartile gps, porumbul te ajuta sa faci salturi foarte mari, cu stelutele colectionate castigi ceva magic dar ca scorul sa fie maxim colectioneaza toti viermisorii mici. Ai grija mare la obstacolele traseului caci daca nu sari la timp peste ele vei pierde una din cele trei vieti.

Jocuri » Jocuri Sport » Obstacolele Puiului

Obstacolele Puiului

Instructiuni

Apasa click stanga pe puiul cu numele dorit si incepe jocul. Deplasarea mouse-ului in fata creste viteza puiului, iar miscarea lui in spate scade viteza. Obstacolele de pe traseu le sari apasand click stanga. Incearca sa duci la bun sfarsit fiecare nivel colectionand in acelasi timp si super puterile.

Statistici

Jucat de: 964 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 25 Septembrie 2013

Iti multumim ca ai ales sa joci Obstacolele Puiului pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Sport