Which Way Witch

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Motociclete » Which Way Witch
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Which Way Witch

Dupa cum stiti deja de Halloween vrajitoarele zboara utilizand matura, in acest an s-a gandit sa nu mai urmeze regulile ce le punea in practica atunci cand sosea Halloween-ul, ea de mult timp visa la o plimbare cu motocicleta pe diferite obstacole si de aceea si-a creat prima data in viata un Broomcycle, ce sa zic mai distractiv de atat? Ca sa isi testeze noua ei inventie cere ajutorul tau pentru a manevra motocicleta corespunzator fara sa se rastoarne si sa treaca de cele 10 nivele pline de amuzament si distractie.

Jocuri » Jocuri Cu Motociclete » Which Way Witch

Which Way Witch

Instructiuni

Testeaza noua ei inventie folosind sagetile. Daca te blochezi intr-un nivel poti apasa butonul reset pentru ca jocul sa reinceapa, iar daca unul din cele 10 levele ti se pare greu atunci apasa butonul Skip situat in stanga sus pentru a trece la urmatoru.

Statistici

Jucat de: 888 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 26 Septembrie 2013

Iti multumim ca ai ales sa joci Which Way Witch pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Motociclete