Zombie Soccer

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Fotbal » Zombie Soccer
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Zombie Soccer

Pare ciudat dar adevarat, uite ca si zombii pot juca fotbal numai ca ei folosesc alt stil de a juca unul complicat sa zicem deoarece necesita multa gandire ca sa poti trece de cele 28 de nivele. Jocul pare a fi ceva gen lovituri la poarta doar ca aici trebuie sa gandesti atunci cand vrei sa lovesti cu piciorul mingea in forma de craniu incat ea sa aibe directia spre poarta formata dintr-un schelet, cu cat stai si astepti cu atat scorul tau scade si nu vei avea posibilitatea sa faci un punctaj mare.

Jocuri » Jocuri Fotbal » Zombie Soccer

Zombie Soccer

Instructiuni

Apasa click stanga pe mingea in forma de craniu apoi misca mouse-ul ca sa fixezi directia de lansare si atunci cand esti pregatit sa lovesti mingea cu piciorul elibereazi clikul. Incearca sa termini fiecare nivel al acestui joc cu fotbal in timp cat mai scurt pentru a acumula un punctaj mare cu care te poti lauda la ceilalti prieteni de ai tai.

Statistici

Jucat de: 1,068 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 27 Septembrie 2013

Iti multumim ca ai ales sa joci Zombie Soccer pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Fotbal