Lucky Chakra

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Amuzante » Lucky Chakra
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Lucky Chakra

Cauti jocuri amuzante sau vrei sa te distrezi incat sa scapi de oboseala si plictiseala ce te-a cuprins? Lucky Chakra e ceea ce cauti. Ziarele din ziua de azi si rapoartele tv afecteaza telespectatorii in multe feluri, fizic, mental si spiritual, de aceea trecem printr-un moment de mare schimbare unde criza economica nu lipseste, asa ca ne-am gandit sa punem in practica ceva distractiv care sa te relaxeze, folosind ca titlu de baza realitatea. Concentreaza-te asupra curcubeului, vase cu aur sau soare si colectioneaza simbolurile Chakra la care primesti cate 100 de puncte de fiecare si cate 10 puncte pentru toate celelalte.

Jocuri » Jocuri Amuzante » Lucky Chakra

Lucky Chakra

Instructiuni

Pentru a putea colectiona toate simbolurile trebuie sa faci salt ca sa le prinzi apasand click stanga al mouse-ului. Ai la dispozitie 3 vieti, pentru a nu le pierde fereste-te de televizor sau ziare caci la atingerea lor pierzi jumate din viata.

Statistici

Jucat de: 978 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 27 Septembrie 2013

Iti multumim ca ai ales sa joci Lucky Chakra pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Amuzante