Revenge Of The Hulk

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Pentru Copii » Revenge Of The Hulk
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Revenge Of The Hulk

Nu stim de ce hulk este asa nevos incat a iesit pe strada si a inceput sa distruga tot ce ii iese in cale chiar si masinile de politie ce patrulau acea zona. Omul nostru verde, gigant si puternic e foarte suparat si vrea sa distruga pentru a reduce furia din calea lui masinile de politie, armata chiar si unitatile de forte speciale care vor sa-l imobilizeze. Rolul tau este sa il ajuti sa distruga tot ce prinde in cale, sa strangi toate punctele bonus aflate pe traseu si sa scapi de urmaritorii ce vor sa il imobilizeze.

Jocuri » Jocuri Pentru Copii » Revenge Of The Hulk

Revenge Of The Hulk

Instructiuni

Pentru a distruge toate obiectele aflate pe intregul traseu folosesti click stanga al mouse-ului, apesi doar atunci cand vrei sa lovesti cu bata masinile de politie, unitatile de forte speciale sau alte obiecte.

Statistici

Jucat de: 1,074 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 2 Octombrie 2013

Iti multumim ca ai ales sa joci Revenge Of The Hulk pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Pentru Copii