Circus

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Circus
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Circus

Tocmai cv-ul tau in legatura cu angajarea la circul cel mai mare din lume a fost aprobat, visul de a lucra intr-un circ ti s-a implinit, de acum in mare parte vei avea o cariera interesanta plina de aventuri si in care vei calatori mereu pentru a participa la diferite evenimente. Personajul verde cu parul rosu este cel ce va distra lumea prezenta la spectacol cu incercarile lui cu tot felul de acrobatii, spunem incercari deoarece el nu este asa experimentat in ceea ce face in aceasta seara. Avand in vedere faptul ca nici nu a avut timp de exersare a salturilor, cere ajutorul tau sa-i asezi piscina folosind o strategie incat individual verde sa cada in ea, asa se termina fiecare etapa. Fiind cam periculos facand acrobatii, nivelul de risc de accidentare este mare dar atunci cand te-ai ranit nu trebuie sa lasi aceasta impresie. Foloseste obiectele aflate jos pe plansa, asezandu-le strategic incat personajul nostru verde si cu parul rosu dupa ce executa saritura sa cada in piscina.

Jocuri » Jocuri Logica » Circus

Circus

Instructiuni

Acest joc de logica numit Circus il joci folosind mouse-ul mai exact click stanga la asezarea obiectelor cat si piscina.

Statistici

Jucat de: 2,013 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 19 Octombrie 2013

Iti multumim ca ai ales sa joci Circus pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica