Original Duck Hunt

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Original Duck Hunt
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Original Duck Hunt

Jocul original duck hunt face parte din categoria de jocuri cu impuscaturi si are ca obiectiv impuscarea ratelor de pe ecran. Ratele apar cate doua la un moment dat, avand doar 3 gloante pentru a le tinti, si daca esti un jucator bun si impusti numarul necesar de rate intr-o runda, poti avansa la runda urmatoare in caz contrar jocul se v-a incheia. Dificultatea jocului creste pe timp ce jucatorul avanseaza de la o runda la alta, ratele se vor deplasa cu o viteza mai mare si numarul minim de rate ce trebuie sa le impusti creste. Prima data jocul a fost lansat in 1976 de Nintendo si putea fi jucat pe ecranul televizorului, multi dintre noi cunoastem aceasta versine, referitor la cei ce au jucat Duck Hunt pe televizor. Jocul incepe cu prima runda, terminandu-se la runda 99.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Original Duck Hunt

Original Duck Hunt

Instructiuni

Jocul Original Duck Hunt il poti juca folosind mouse-ul. Impusca numarul minim de rate pentru a trece de fiecare runda si incearca daca ai posibilitatea sa termini toate cele 99 runde.

Statistici

Jucat de: 1,058 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 9 Noiembrie 2013

Iti multumim ca ai ales sa joci Original Duck Hunt pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi