Apara terenurile de soldatii inamici

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Actiune » Apara terenurile de soldatii inamici
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Apara terenurile de soldatii inamici

Joaca pe 99jocuri.ro jocul apara terenurile de soldatii inamici si vei invata cum sa te protejezi de raufacatori si cu ce arme sa-i dobori la pamant. Dupa cum si stii deja, apararea unor terenuri devine intotdeauna o mare provocare asa ca nu mai sta mult pe ganduri si construieste tunuri de aparare apoi foloseste putina magie incat sa pui la pamant toti monstrii veniti cu ganduri rele. Aduna bani si puncte bonus cat mai multe ca la sfarsitul nivelului sa faci upgrade la arme pentru ca acesti dusmani sunt multi si bine pregatiti de lupta.

Jocuri » Jocuri Actiune » Apara terenurile de soldatii inamici

Apara terenurile de soldatii inamici

Instructiuni

Te deplasezi cu ajutorul tastelor A, S, D, W, impusti apasad click stanga a mouse-ului. Apesi tasta 1 ca sa arunci cu flacari, tasta 2 pentru a da electrosoc si cu tasta 3 amplasezi tunuri de aparare iar cu tasta F faci upgrade.

Statistici

Jucat de: 826 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 2 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Apara terenurile de soldatii inamici pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Actiune