Spanzuratoarea 4

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri De Indemanare » Spanzuratoarea 4
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Spanzuratoarea 4

Devina un erou salvand oamenii deveniti prizonieri a unor raufacatori carora le face placere sa atarne oameni de spanzuratoare. Demonstreaza ca ai talent de arcas si poti salva nevinovatii tragand cu sageti in corzile de franghie inainte ca acestia sa se sufoce. In mai toate variantele de jocuri cu spanzuratoarea atentia conteaza foarte mult, deoarece daca nu tintesti cu atentie franghia si tintesti un prizonier bara lui de sanatate va scadea mai rapid si nu vei avea timp sa il salvezi. Progreseaza in fiecare nivel eliberand prizonierii si tinteste cu sageti calaii pentru a-I dobora la pamant, si ca sa castigi extra puncte tinteste bonusurile ce iti ofera o lovitura in plus, sageti suplimentare, puncte bonus sau chiar repozitionarea arcului. Scopul tau este sa tragi cu grija si sa te asiguri ca nu vei tinti oamenii. Jocul poate fi si mai atractiv daca pui in aplicare optiunea editorul de nivel, astfel incat sa creezi propriile provocari pentru multimea de jucatori din intreaga lume.

Jocuri » Jocuri De Indemanare » Spanzuratoarea 4

Spanzuratoarea 4

Instructiuni

Pentru eliberarea prizonierilor trebuie sa tragi cu sageti in franghie iar pentru asta trebuie sa folosesti mouse-ul pentru fixarea arcului si pentru a tinti. Atunci cand intalnesti in cale diferite obstacole cum ar fi scutul format dintr-un zid, il dobori tragand cu sageti in el. Scopul tau este sa termini cu bine fiecare nivel ca sa poti salva toti prizonierii si la sfarsit poti devein un arcas profesionist.

Statistici

Jucat de: 971 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 3 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Spanzuratoarea 4 pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri De Indemanare