Spanzuratoarea prizonierilor

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri De Indemanare » Spanzuratoarea prizonierilor
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Spanzuratoarea prizonierilor

Joaca jocul spanzuratoarea si termina cele 30 de nivele in care vei salva oameni nevinovati atarnati de calai pe spanzuratoare. Cu ajutorul unui arc, trebuie sa tai franghiile oamenilor fixezi tinta si puterea de lansare a sagetii si tragi cu mare atentie incat sa eviti lovirea a unor parti ale corpului caci bara de sanatate va scadea extrem de repede si vei pierde o viata. Fiecare nivel are un numar anume de sageti dar daca esti arcas bun poti castiga, sageti extrabonus, o lovitura in plus si alte bonusuri care te ajuta sa aduni un scor pe masura.

Jocuri » Jocuri De Indemanare » Spanzuratoarea prizonierilor

Spanzuratoarea prizonierilor

Instructiuni

Salveaza viata oamenilor cat de repede posibil prin tintirea cu arcul a franghiilor cu care sunt legati. Foloseste mouse-ul pentru a fixa tinta apoi puterea de lansare a sagetii si loveste acolo unde trebuie. In timp ce vrei sa fixezi tinta si puterea de lansare tine apasat click stanga si cand esti pregatit sa lovesti elibereaza clickul.

Statistici

Jucat de: 908 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 3 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Spanzuratoarea prizonierilor pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri De Indemanare