Hraneste pestisorul piranha

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Actiune » Hraneste pestisorul piranha
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Hraneste pestisorul piranha

Piranha este considerat de unii ca unul dintre cele mai de temut specii de peste din apele paradisului tropical. Dar tu esti doar un biet pui de Piranha ce spera sa ajunga la fel de temut ca si tatal tau, erou in Legiunea Izvoarelor Reci. Vei reusi tu oare? Acest peste doreste sa manance cat mai multi pestisori mici ca sa ajunga un peste gigant ca tatal sau. Ajuta-l sa depaseasca toate obstacolele cu bine si sa se fereasca de rechini si crocodili pentru ca o sa fie mancat de acestia, de asemenea trebuie ferit de caracatita giganta ce il asteapta ca sa-l manance. Mananca cat mai multi pesti si la sfarsit poti face upgrade.

Jocuri » Jocuri Actiune » Hraneste pestisorul piranha

Hraneste pestisorul piranha

Instructiuni

Hraneste pestisorul piranha si ajuta-l sa ajunga un peste gigant ca tatal sau alimentandul cu diferite specii de pestisori. Apasa tasta space pentru a face salt.

Statistici

Jucat de: 716 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 6 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Hraneste pestisorul piranha pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Actiune