Pestele furios pe insula pierduta

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Actiune » Pestele furios pe insula pierduta
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Pestele furios pe insula pierduta

Pe o insula tropicala indepartata traieste un trib, trib care in fiecare miercuri sacrifica cate un peste Piranha ca jertfa pentru zeul palmier. Fiu de Piranha al eroului din Legiunea Izvoarelor Reci fiind, esti rugat de tatal tau sa iti dovedesti virtuozitatea de Piranha, razbunand rudele sacrificate si sa pedepsesti acesti dusmani. Acum ca iti cunosti scopul, ajuta acest prieten furios aflat intr-o locatie exotica sa se faca mare hranindu-l cu pirati sau alte specii de pesti mai exact cu picaturile de sange ale acestora. Acest joc din categoria cu jocuri de actiune are noi caracteristici, poti sa personalizezi micul piranha, calitatea graficii este de nota zece, de asemenea jocul contine si obiecte provocatoare pentru a te face sa termini fiecare nivel si sa fie mult mai distractive pentru tine.

Jocuri » Jocuri Actiune » Pestele furios pe insula pierduta

Pestele furios pe insula pierduta

Instructiuni

Ajuta micul nostrum prieten Piranha sa manance toti piratii si celelalte specii de pesti mai exact picaturile de sange ale acestora pentru a se face mare ca tatal sau folosind mouse-ul, miscandu-l in directia corespunzatoare. Mai nou acest joc poate fi jucat si pe android.

Statistici

Jucat de: 851 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 7 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Pestele furios pe insula pierduta pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Actiune