Pamantul invadat de extraterestrii

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Pamantul invadat de extraterestrii
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Pamantul invadat de extraterestrii

Pamantul nu mai e ce era odata. Dupa ce extraterestrii au pasit pe Pamant, planeta noastra s-a schimbat peste noapte. Veniti cu milioanele, au distrus orice si pe oricine au intalnit in cale. Aerul a fost transformat intr-o otrava pentru oameni si majoritatea animalelor. O mare parte din omenire a fost rasa de pe fata Pamantului, restul fiind refugiati in buncare subterane. Eu inca mai dainui la suprafata... si am nevoie urgent de un adapost. Distruge toti inamicii unul cate unul folosind arma din dotare in timp ce te plimbi prin oras si incearca sa strangi toata munitia care o gasesti pe traseu si toate alimentele.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Pamantul invadat de extraterestrii

Pamantul invadat de extraterestrii

Instructiuni

Apasa play si incepe lupta impotriva extraterestrilor folosind urmatoarele taste: Space - Interactionezi, cu tasta A - impusti, tasta S faci salt iar pentru dublu salt apesi de 2 ori, tasta R o apesi doar atunci cand vrei sa reincarci arma, E - te hranesti iar cu tastele P si ESC pui pauza.

Statistici

Jucat de: 771 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 7 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Pamantul invadat de extraterestrii pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi