Experimentul militar diabolic

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Experimentul militar diabolic
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Experimentul militar diabolic

Esti subiectul unui experiment militar diabolic. Dupa ce ti-ai vazut camarazii ucisi de oameni de stiinta fara scrupule, intr-o clipa ai ocazia sa evadezi si sa pui capat acestei orori. Iti vei razbuna camarazii si vei deveni un erou, ori iti vei gasi sfarsitul alaturi de ei. Foloseste toate armele din dotare si diferite metode de a elimina inamicul precum, impuscarea cu gloante, folosirea grenadelor sau a razelor. Deblocheaza noi abilitati pe parcursul intregului nivel apoi poti face upgrade la armele care le ai la dispozitie.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Experimentul militar diabolic

Experimentul militar diabolic

Instructiuni

Dupa cum si stii rolul unui erou este sa-si mentina punctual de vedere ca sa poate indeplini misiunea. Foloseste armele din dotare apasand urmatoarele taste: tasta 1 o apesi pentru a trage cu gloante, cu tasta 2 arunci grenade, cu tasta 3 arunci cu foc iar cu tasta 4 folosesti razele impotriva inamicilor. Fixeaza tinta de lansare miscand mouse-ul iar cand esti pregatit sa arunci apasa click stanga.

Statistici

Jucat de: 791 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 7 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Experimentul militar diabolic pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi