Cioara in iad

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Pentru Copii » Cioara in iad
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Cioara in iad

Intr-o noapte, pleoapele corbului Marx devenira din ce in ce mai grele pana adormi pe o creanga alaturi de prietenii sai ce inca mai dezbateau ultimele noutati din padure. Micul corb era epuizat, intreaga zii a fost in cautare de materiale pentru noul sau cuib. Deodata linistea padurii a fost distrusa de un vuiet urmat de un explozie puternica. Marx nici nu deschise bine ochii, ca observa o dara de lumina apropiindu-se rapid de el. Buimac isi lua zborul dar apoi simtii ceva strapunzandu-i aripile apoi isi pierdu constiinta pentru o clipa. Se trezi brusc intr-un loc intunecat inconjurat de pereti, va reusi oare Marx sa evadeze si sa supravietuieasca cu aripiile insangerate?

Jocuri » Jocuri Pentru Copii » Cioara in iad

Cioara in iad

Instructiuni

Ghideaza cioara aflata in iad folosind mouse-ul, tine apasat click stanga si misca in directia potrivita. Strange toate cheile pe tot parcursul jocului dupa care fa upgrade. Mult noroc si distreaza-te la maxim cu acest joc de Halloween.

Statistici

Jucat de: 954 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 11 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Cioara in iad pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Pentru Copii