Team of robbers

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Pentru Copii » Team of robbers
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Team of robbers

Patru talhari batura palma pentru un eventual parteneriat, pentru un venit mai bun. Fiecare are avea un talent unic in aceasta echipa, primul poate descuia incuietori, al doilea detine o forta in brate cat toti ceilalti laolalta, al trailea este hacker, poate dezactiva alarme si sisteme de supraveghere, iar cel de-al patrulea este ucigas. Dar ultimii trei nu vor inca sa inceapa colaborarea pana ce vor fi pe indeplin convinsi de aceste venituri. Vor deveni ei oare o ochipa, spaima locatarilor, muzeelor si a bancilor?

Jocuri » Jocuri Pentru Copii » Team of robbers

Team of robbers

Instructiuni

Te deplasezi si deschizi usile apasand tastele sageti, seifurile sau celelalte mecanisme le deschizi apasand tasta Space, dupa cum si stii daca ai citit descrierea de mai sus cei patru hoti au anumite abilitati, de a descuia lacate, calculatoare, unul dintre ei este bataus iar celalalt stie sa foloseasca diferite arme.

Statistici

Jucat de: 874 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 12 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Team of robbers pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Pentru Copii