Soccer balls 2

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Fotbal » Soccer balls 2
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Soccer balls 2

Soccer Balls isi are un succesor: Soccer Balls 2, un joc cu fotbal cu o anumita tenta de unicitate. Obiectivul tau pentru fiecare nivel este acela de a da golul perfect, in acelasi timp folosindu-te de lucrul in echipa si de mediul inconjurator. Pentru a putea obtine performanta in fiecare nivel, trebuie sa te incadrezi in limita maxima de incercari, astfel vei primi cate o stea pentru fiecare reusita. De asemenea, sunt o multime de monezi in fiecare nivel care de-abia asteapta sa fie colectate.

Jocuri » Jocuri Fotbal » Soccer balls 2

Soccer balls 2

Instructiuni

Misca mouse-ul in stanga si dreapta pentru a fixa tinta si apasa click stanga cand vrei sa lovesti. Scopul tau in fiecare nivel este sa lovesti de fiecare data arbitru cu mingea, iar pentru a finaliza activitatea iti cere sa utilizezi munca in echipa. Fiecare nivel are un anumit numar de lovituri si pentru a castiga trebuie sa te incadrezi in el. Aduna toate monedele de-a lungul fiecarui level si la sfarsit te vei alege cu o stea si cu un scor pe masura.

Statistici

Jucat de: 2,062 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 15 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Soccer balls 2 pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Fotbal