Run ninja run

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Lupte » Run ninja run
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Run ninja run

Fiind un ninja de meserie, pericolul impus de catre inamicii tau a ajuns la ordinea zilei. Dar, spre deosebire de ocaziile obisnuite, aceasta cursa de supravietuire a devenit mult prea complicata. Supravietuirea este rasplata finala, dar pentru a o dobandi, esti nevoit sa iti aduci in prim-plan totalitatea talentelor si aptitudinilor de care dai dovada.

Jocuri » Jocuri Cu Lupte » Run ninja run

Run ninja run

Instructiuni

Deplaseaza-te folosind sagetile, cu sageata sus faci salt, cu sageata jos te apleci iar cu tasta Space ataci inamicii. Obiectivul tau este sa parcurgi intregul traseu al acestui joc de actiune dar in acelasi timp avand grija sa scapi de obstacole. Fii foarte atent dupa lingourile de aur pentru a le colecta si la sfarsitul jocului fa upgrade pentru a fi un luptator mai bun.

Statistici

Jucat de: 978 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 16 Iunie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Run ninja run pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Lupte