Steampunk

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Steampunk
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Steampunk

Ne aflam intr-o minunata lume Steampunk, dar unii dintre oamenii de aici se afla intr-un mare pericol, blocati din cauza unor placi de lemn, acestia au nevoie de ajutorul tau! Dar nu toti sunt nominati pentru salvare, deoarece unii dintre ei sunt malefici, criminali. Cei destinati salvarii sunt marcati in negru, iar ceilalti care merita abandonati sunt marcati cu rosu. Timpul este o resursa limitata iar deciziile pe care le vei lua vor afecta profund rezultatul.

Jocuri » Jocuri Logica » Steampunk

Steampunk

Instructiuni

Distruge masinaria rea si in acelasi timp ai grija sa salvezi pe cea buna. Apasa click stanga pe cutiile pe care sta masinaria si ai grija sa nu dai pe cele de metal pentru ca nu vor disparea. Scopul tau este sa dai jos de pe platforma masinaria rea si sa o lasi pe cea buna.

Statistici

Jucat de: 1,070 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 16 Iulie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Steampunk pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica