Lanseaza catapulta cu oameni

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri De Indemanare » Lanseaza catapulta cu oameni
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Lanseaza catapulta cu oameni

Intr-o lume dominata de forta infricosatoare a trolilor, o fortareata se afla sub asediu. Inconjurata in toate directiile de horde intregi de soldati, locuitorii acestei fortarete nu au absolut nicio sansa de a evada. Intr-un gest de disperare, regele isi comanda cel mai bun tamplar sa construiasca un mecanism capabil sa ii salveze. Dupa ceva timp, apare si rezultatul: o catapulta care putea sa arunce oameni la distante incredebile cu scopul de a-i trimite catre alte castele pentru a cere ajutor. In fiecare zi, noi oameni din randul cetatii trebuiau sa isi indeplineasca datoria. Daca regele isi permitea sa cumpere imbunatatiri pentru a prelungi zborul persoanei respective, sansele de a ajunge la distanta corecta si de a cere ajutor cresteau semnificativ. Vor reusi oare sa isi duca misiunea la bun sfarsit, ori cetatea va fi invadata de troli?

Jocuri » Jocuri De Indemanare » Lanseaza catapulta cu oameni

Lanseaza catapulta cu oameni

Instructiuni

Interactioneaza apasand click stanga a mouse-ului si alunecarea o controlezi cu ajutorul sagetilor.

Statistici

Jucat de: 744 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 17 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Lanseaza catapulta cu oameni pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri De Indemanare