Vampirul umilit se razbuna

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Actiune » Vampirul umilit se razbuna
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Vampirul umilit se razbuna

Se spune ca vampirii nu au capacitatea de a iubi, dar acest lucru este cat se poate de neadevarat! Un tanar vampir apartinand paturii inalte a societatii se indragosteste la prima vedere de o fata foarte frumoasa dar incercarile acestuia sunt in zadar. Cand sa fie pregatit sa ii ofere fetei o mica atentie, se pomeneste atacat de catre un varcolac care pare sa fie interesat de aceeasi fata. Umilit, vampirul jura sa isi ia razbunarea, distrugand singura lor sursa de energie, luna plina. Folosind o metoda unica de catapultare, eroul nostru trebuie sa se lupte cu fortele raului folosindu-se doar de pumni, in timp ce trebuie sa-si mentina viteza ca sa ajunga spre obiectivul final. Vei ajuta vampirul sa-si ia razbunarea bine-meritata?

Jocuri » Jocuri Actiune » Vampirul umilit se razbuna

Vampirul umilit se razbuna

Instructiuni

Directioneaza vampirul pe directia corecta utilizand mouse-ul si ca sa lovesti apesi click stanga.

Statistici

Jucat de: 814 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 17 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Vampirul umilit se razbuna pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Actiune