When Hogs Fly

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Amuzante » When Hogs Fly
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere When Hogs Fly

Doi porcusori indragostiti se plimbau pe o campie, cand de-odata o lumina puternica ii orbeste. Intr-o clipita, un OZN ii captureaza iubita, iar porcusorul orbit de furie vrea sa o inapoieze. Pentru a putea face asta, va trebuie sa invete sa faca imposibilul sa zboare. Folosind o modalitate inedita de a se catapulta in aer, el trebuie sa colecteze cat mai multe monezi, dar scopul principal este de a ajunge la OZN pentru a se razbuna si pentru a-si recupera iubita. Obtine un scor cat mai mare si indeplineste-ti scopul! Un joc extrem de distractiv, dar nu uita ca trebuie in acelasi timp sa eviti si obstacolele care iti vin in cale. Multa grija!

Jocuri » Jocuri Amuzante » When Hogs Fly

When Hogs Fly

Instructiuni

Apasa click stanga a mouse-ului la momentul potrivit incat porcusorul sa ajunga cat mai sus si sa colecteze cat mai multe puncte bonus.

Statistici

Jucat de: 896 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 20 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci When Hogs Fly pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Amuzante