Cover Orange WildWest

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Cover Orange WildWest
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Cover Orange WildWest

A fost odata ca niciodata o portocala aventuriera care explora cu ajutorul unui balon cu aer cald teritorii indepartate. Intr-un moment de neatentie, balonul se prabuseste iar portocala ramane blocata intr-un teritoriu strain. Pentru a se apara de viciosii nori de furtuna si ploaia acida care distrug orice urma de viata, acestia trebuie sa conceapa diverse tehnici pentru a se folosi de mediul inconjurator si astfel sa supravietuiasca. Pentru asta, portocalele au nevoie de ajutorul tau, deoarece fiecare nivel prin care vor fi nevoite sa treaca se va dovedi extrem de greu si necesita un nivel intelectual dezvoltat pentru a le putea dezlega. Ce spui?

Jocuri » Jocuri Logica » Cover Orange WildWest

Cover Orange WildWest

Instructiuni

Aceste portocale nevinovate au nevoie de ajutorul tau incat sa le ajuti sa supravietuiasca pe teritoriul strain, acolo unde balonul cu aer sa prabusit. Foloseste mouse-ul si creeaza un adapost care sa le protejeze de norul raufacator.

Statistici

Jucat de: 896 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 20 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Cover Orange WildWest pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica