Stink Bomb Madness

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Masini » Stink Bomb Madness
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Stink Bomb Madness

Sefii nostrii de la lucru pot fi extrem de enervanti pentru criticile lor nesfariste si lucrul suplimentar pe care ni-l impun. Daca te afli intr-o situatie similara, ori ti-ai dori pur si simplu sa te razbuni pe unul din ei? Aceasta este modalitatea perfecta, personajul nostru se pare ca are foarte bune cunostiinte de chimie si isi poate folosi talentul din timpul liber pentru a crea diverse solutii capabile sa emane un miros cat se poate de oribil. Bombele mirositoare pe care tu le creezi, folosind ingrediente obtinute de pe urma unui joc de noroc, pot fi apoi aruncate de catre tine spre casa sefului folosind un vehicul foarte ingenios. Distractie placuta!

Jocuri » Jocuri Cu Masini » Stink Bomb Madness

Stink Bomb Madness

Instructiuni

Condu masina utilizand tastele sageti, pentru nitro apesi tasta X iar cu mouse-ul creezi bomba urat mirositoare pentru seful tau ce te-a enervate foarte tare adineauri si pe care vrei sa te razbuni, ca doar esti un om de stiinta si in timpul liber te poti distra putin facandu-i o farsa.

Statistici

Jucat de: 900 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 20 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Stink Bomb Madness pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Masini