Score the Goal

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Fotbal » Score the Goal
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Score the Goal

Ti-a trecut vreodata prin cap ideea de a participa la Cupa Mondiala? Daca da, jocul acesta este pentru tine. O singura diferenta, totusi, acest joc nu implica un fotbal asa cum te-ai astepta tu sa fie. Nu, aici, pentru a da un gol pentru sa iti folosesti mai mult intelectul decat forta fizica deoarece trebuie sa spargi strategic obiecte din lemn sau alte elemente din natura, astfel incat mingea sa ajunga in poarta. Timpul este cronometrat iar numarul de actiuni pe care le intreprinzi este numarat, asa ca incearca sa reduci cat mai mult din ambele pentru a obtine un scor cat mai mare si pentru a te incadra spre cupa mondiala.

Jocuri » Jocuri Fotbal » Score the Goal

Score the Goal

Instructiuni

Ajuta echipa Germaniei sa inscrie toate mingile in poarta Braziliei pe parcursul a celor 70 de nivele, eliberand mingile aflate deasupra cutiilor cu doar un singur click stanga pe cutie, asa Germania va putea castiga Cupa Mondiala 2014.

Statistici

Jucat de: 2,445 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 20 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Score the Goal pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Fotbal