Strike Force Kitty

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Strike Force Kitty
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Strike Force Kitty

Regina imperiului pisicilor a fost capturata de catre vulpile asasine, iar regele este nevoit sa intreprinda o actiune de recuperare asa ca acesta trimite un numar de soldati pisoi care sa infiltreze liniile inamice. Pisoii trebuie sa parcurga o distanta incredibila care este impanzita de un numar foarte mare de inamici gata pregatiti sa ii distruga. Pentru a putea parcurge o distanta mai mare, trebuie sa gasesti o modalitate sa imbunatatesti capacitatea de alergare a pisoilor si sa eviti obstacolele ce ar putea sa le dauneze. Poti face imbunatatiri si poti sa-ti imbraci pisoii asa cum doresti tu, este foarte distractive.

Jocuri » Jocuri Aventuri » Strike Force Kitty

Strike Force Kitty

Instructiuni

Ajuta pisoii sa se deplaseze apasand sagetile la momentul potrivit si cand termini una din rundele care va trebui sa le duci la bun sfarsit, nu uita sa echipezi pisicile.

Statistici

Jucat de: 976 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 20 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Strike Force Kitty pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri