Hotul printre oamenii bogati

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Amuzante » Hotul printre oamenii bogati
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Hotul printre oamenii bogati

Se spune ca iubirea nu are limite, dar oare cat de departe poti merge pentru a avea persoana iubita la picioarele tale? Acest personaj ne arata cat de mult poti fi controlat de catre asa zisa iubire a altora. Cand iubita acestuia ii confrunta decizia de a se casatori cu o lista de cumparaturi o lista care se dovedeste extrem de scumpa. Pentru a face rost de destui bani, este nevoit sa recurga la furt. Orasul este plin de oameni bogati si dupa care poti profita pentru a-ti atinge scopul. Trebuie sa ai mare grija sa eviti orice pericol, precum sa ai grija sa nu atragi atentia politiei, deoarece iti va fi extrem de greu sa scapi. Obtine cat mai multi bani si casatoreste-te cu frumoasa fata in cautare de bani.

Jocuri » Jocuri Amuzante » Hotul printre oamenii bogati

Hotul printre oamenii bogati

Instructiuni

Ajuta acest personaj foarte indragostit sa adune cei mai multi bani din aceasta lume pentru a putea face cumparaturile impreuna cu prietena lui oricand doreste, sa aibe bani mereu cand iese cu ea la suc si pentru a se casatori. Foloseste mouse-ul cu scopul de a-l ghida pe traseul unde poate gasi bani.

Statistici

Jucat de: 805 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 21 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Hotul printre oamenii bogati pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Amuzante