Exploreaza Titanicul alaturi de stick

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Exploreaza Titanicul alaturi de stick
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Exploreaza Titanicul alaturi de stick

Intr-o lume in care figurile stick sunt echivalentul omului din realitate, acestia se imbarca asupra unei aventuri de a explora Titanicul scufundat de ani buni. Putin stiu ei ca o forta malefica ii pandeste de departe, aceeasi forta care a distrus Titanicul in primul rand, si care are de gand sa distruga pe oricine care se apropie. Tu esti in controlul acestei catastrofe, iar scopul tau este de a ucide fiecare stick fara ca vreunul din ei sa sesizeze. Fiecare nivel este din ce in ce mai greu, si astfel trebuie sa iti folosesti cunostiintele si preceperea pentru a fi cat mai subtil posibil. Un joc antrenant si foarte distractiv.

Jocuri » Jocuri Logica » Exploreaza Titanicul alaturi de stick

Exploreaza Titanicul alaturi de stick

Instructiuni

Scopul tau este sa te arunci in oceanul albastru si sa gasesti misterele si secretele care trebuiesc gasite inainte de a le prelua altcineva aflate in titanic, aceste lucruri le faci interactionand mouse-ul.

Statistici

Jucat de: 933 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 21 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Exploreaza Titanicul alaturi de stick pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica