Maimutica aventuriera in Africa

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Maimutica aventuriera in Africa
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Maimutica aventuriera in Africa

O calatorie obisnuita de safari intampina un numar mare de dificultati, iar tu, aflandu-te printre turisti esti fortat sa te aperi. Folosindu-ti puterile telecinetice, poti altera forma obiectelor sau sa le disturgi laolalta. Poti inversa gravitatia si poti folosi o multime de alte puteri mirculoase pentru a-ti garanta supravietuirea. Vei fi teafar si nevatamat dupa aceasta experienta?

Jocuri » Jocuri Logica » Maimutica aventuriera in Africa

Maimutica aventuriera in Africa

Instructiuni

Ajuta aceasta maimuta sa se fereasca de obstacolele periculoase folosindu-ti puterile tale special si logica ce o ai pentru a putea sa isi continue drumul cu bine. Foloseste optiunile puse la dispozitie apasand tastele numerice de la 1 la 4, masina o poti controla cu ajutorul mouse-ului, repari imediat traseul, apasand click stanga pe obiectele gasite pe drum.

Statistici

Jucat de: 714 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 22 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Maimutica aventuriera in Africa pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica