Good Daddy 2

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Logica » Good Daddy 2
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Good Daddy 2

A fi un tata bun nu inseamna doar sa iti duci fiul de fiecare data la scoala sau sa ii dai bani sa-si cumpere un Lamborghini. Nu, un tata bun trebuie sa fie capabil sa isi apare fiul indiferent de circumstante. In acest caz, propriul fiu trebuie sa infrunte un numar de obstacole extrem de dificile, iar pentru a-l apara tu trebuie sa intervii pentru a-i reduce eforturile!

Jocuri » Jocuri Logica » Good Daddy 2

Good Daddy 2

Instructiuni

Good Daddy 2 revine cu o noua aventura chiar in prima zi de scoala, plina cu provocari distractive si principalul scop probleme de fizica care si alea sunt foarte amuzante, suntem siguri ca o sa-ti placa. Deplaseaza-te cu tastele A si D sau sagetile stanga dreapta, cu tastele numerice 1, 2, 3 schimbi forma tatalui iar cu tasta Space pornesti/ opresti copilul.

Statistici

Jucat de: 867 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 23 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Good Daddy 2 pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Logica