Campionii fotbalului

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Fotbal » Campionii fotbalului
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Campionii fotbalului

Esti un pasionat al fotbalului? Acum ai ocazia sa iti demonstrezi priceperea adoptand o tactica cat mai inteligenta si invingand adversarul. Ai posibilitatea de a-ti alege jucatorii si echipa adversa, avand mare grija pentru a nu fi infrant. Strange un scor cat mai mare, castigand puncte si devenind campion. Hai la meci!!!

Jocuri » Jocuri Fotbal » Campionii fotbalului

Campionii fotbalului

Instructiuni

Controleaza echipa favorita din acest meci de fotbal. Daca vrei sa devii un adevarat campion, incearca sa stabilesti impreuna cu jucatorii o tactica care sa devoreze echipa adversa ca sa poti castiga punctajul maxim. Meniul acestui joc cu fotbal il navighezi folosind mouse-ul, te deplasezi cu ajutorul tastelor w, a, s, d sau a sagetilor, iar pentru a pune pasa apesi tasta X, tasta C sau M pentru a suta, atentie daca vrei sa schimbi vreun jucator apesi tasta N.

Statistici

Jucat de: 2,363 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 24 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Campionii fotbalului pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Fotbal