Calugarul dominat de furie

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Aventuri » Calugarul dominat de furie
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Calugarul dominat de furie

Un calugar, care din intamplare este si un maestru ninja cu renume, este denigrat fiindu-i smulsa mustata de un dusman. Acesta, dominat de furie, este pregatit sa se razbune, dar nu fara ajutorul tau. Inarmat cu o mentalitate de fier si aptitudini uluitoare, nimic nu il poate infrange! Vei ajuta calugarul fara mustata sa-si recuperez e macar reputatia, daca nu si mustata?

Jocuri » Jocuri Aventuri » Calugarul dominat de furie

Calugarul dominat de furie

Instructiuni

Distreaza-te la maxim pe baza acestui joc foarte interesant, ajutand totodata calugarul sa elimine toate creaturile rauvoitoare. Ca sa distrugi creaturile caudate trebuie sa faci salt pe ele apasand click stanga, iar pentru a te deplasa in stanga/dreapta misti mouse-ul. Atunci cand ai bara cu energie plina apasa tasta Space pentru a o epuiza cu scopul sa aduni cat mai multe puncte bonus.

Statistici

Jucat de: 1,180 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 24 Septembrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Calugarul dominat de furie pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Aventuri