Biciclistul Andy nebun

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Motociclete » Biciclistul Andy nebun
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Biciclistul Andy nebun

Andy face de cativa ani buni ciclism, asta fiind sportul lui preferat. Dupa o cursa impreuna cu cativa prieteni, el intra pe o strada unde nu are acces. Fiind foarte atent dupa pachetele de Glucon-D ce atarna pe plancardele de pe marginea strazii, el nu a mai fost atent la semnele de circulatie intrand pe o strada cu sens unic unde se circula din sens invers. Ajuta-l pe nebunul de andy sa treaca de obstacolele aflate pe traseu si sa se fereasca de masinile care ii apar in fata, caci de la o mica neatentie poate produce un accident grav. In trafic Andy, gaseste foarte multi bani si pachete de Glucon-D, daca il ajuti sa ajunga la capatul traseului cu bine, el promite ca le va imparti cu tine.

Jocuri » Jocuri Cu Motociclete » Biciclistul Andy nebun

Biciclistul Andy nebun

Instructiuni

Controleaza-l pe andy miscand mouse-ul in stanga/dreapta. Ajuta acest personaj sa adune toate pachetele de glucon d si banii care ii gaseste in trafic.

Statistici

Jucat de: 2,110 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 9 Octombrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Biciclistul Andy nebun pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Motociclete