Barons Gate 2

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Actiune » Barons Gate 2
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Barons Gate 2

Joaca barons gate, un joc extrem de fantastic cu o platforma RPG stabilit langa o cetate a baronilor. Ca sa nu ajungi inchis in temnitele intunecate, iesi la lupta si invinge toti raufacatorii care pazesc cetatea folosind drept arma, un arc. Pentru a imbunatati echipamentele de lupta fa-le upgrade la sfarsitul nivelului, doar daca ai adunat destul aur si bani pentru a cumpar un echipament nou. Termina toate cele 30 nivele cu bine, si cauta comorile speciale ascunse in locuri deosebit de periculoase, dar pentru tine asta nu e o problema, caci ai arme pe masura.

Jocuri » Jocuri Actiune » Barons Gate 2

Barons Gate 2

Instructiuni

Te poti deplasa cu tastele WASD sau tastele sageti, iar ca sa tragi cu arcul, il misti in directia dorita pentru a fixa tinta de lansare miscand mouse-ul, si cand esti pregatit sa tragi cu sageti apesi click stanga, tastele Q si E le apesi pentru a schimba armele, iar cu tastele numerice 1,2 si 3 folosesti diferite optiuni.

Statistici

Jucat de: 2,576 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 9 Octombrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Barons Gate 2 pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Actiune