Dodge regele strazilor

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Cu Masini » Dodge regele strazilor
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Dodge regele strazilor

O masina puternica pentru un om capabil sa o stapaneasca, mai exact un dodge cu peste 400 de CP, deajuns incat sa urmaresti anumite masini din trafic care sunt identificate ca masini suspecte si trebuiesc eliminate. Urcate la volan si sa inceapa urmarirea dar fii atent si fereste-te de masinile din trafic pentru a nu le distruge si ca sa nu-ti strici propria masina caci ai multe obiective de indeplinit, asa ca acorda atentie maxima obstacolelor de pe traseu. In momentul in care o masina e depistata ca masina suspecta, va trebui sa o urmaresti dupa care sa o elimini, cu cat distrugi mai multe masini cu atat vei fi mai pregatit pentru noua experienta care te asteapta, una destul de dificila iar daca esti slab pregatit nu vei face fata. La sfarsitul jocului cu masini daca indeplinesti toate obiectivele, si termini toti inamicii dintr-o singura bucata, primesti numele de Regele Drumurilor, asa ca intra pe autostrada si distruge tot ce ti se pare suspect.

Jocuri » Jocuri Cu Masini » Dodge regele strazilor

Dodge regele strazilor

Instructiuni

Condu aceasta masina cu motor foarte mare de peste 400 de CP folosind tastele sageti. Indeplineste-ti toate obiectivele si devina regele strazilor.

Statistici

Jucat de: 5,679 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 9 Octombrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Dodge regele strazilor pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Cu Masini