Alearga lumea e pe urmele tale

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri De Indemanare » Alearga lumea e pe urmele tale
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Alearga lumea e pe urmele tale

99Jocuri vi-l prezinta pe simpaticul personaj animat Perry. Eroul nostru Perry are din ce in ce mai multi fani care il iubesc si vor sa-l ia acasa ca sa se joace cu el. Toata lumea alearga pe strada dupa el ca sa-l prinda, ajuta acest prieten sa fuga cat mai tare si sa se strecoare printre obstacolele care il incetinesc pentru a nu fi prins de lume, caci Perry este un super erou, responsabilitatea lui fiind sa apere omenirea de raufacatori nu sa stea inchis in casa, mai pe scurt ii place sa stea in libertate ca sa poata vedea ce se intapla in jurul sau.

Jocuri » Jocuri De Indemanare » Alearga lumea e pe urmele tale

Alearga lumea e pe urmele tale

Instructiuni

Nu te lasa prins de nimeni si alearga fara sa te opresti apasand sageata dreapta, cu sageata stanga incetinesti, sageata sus faci salt peste obstacole iar cu sageata jos te apleci.

jocuri cu perry, jocuri cu personaje animate, jocuri cu eroul perry, jocuri cu super eroi, jocuri raufacatori, jocuri de alergat, jocuri sageti

Statistici

Jucat de: 4,187 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 10 Octombrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Alearga lumea e pe urmele tale pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri De Indemanare