Astronautul vs monstrii periculosi

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri De Indemanare » Astronautul vs monstrii periculosi
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Astronautul vs monstrii periculosi

Un astronaut a fost trimis intr-o misiune spatiala, dar din pacate aceasta nu dureaza mai mult decat cateva ore, deoarece nava are cateva probleme si trebuie sa aterizeze de urgenta pe cea mai apropiata planeta. Dupa ce a aterizat pe acea planeta necunoscuta, prietenul nostru observa ca in jurul sau exista numai monstrii destul de periculosi dar in acelasi timp chiar foarte amuzanti. Norocul astronautul este ca in echipament exista si cateva tipuri de arme pentru autoaparare, cum ar fi: cutit, bazooka, teleportare si jet pack toate aceste arme sunt ca gume de mestecat, dar totodata bune pentru a te proteja de acesti monstrii.

Jocuri » Jocuri De Indemanare » Astronautul vs monstrii periculosi

Astronautul vs monstrii periculosi

Instructiuni

Foloseste toate tipurile de arme aflate in echipament impotriva acestor monstrii utilizand mouse-ul, miscandu-l in directia potrivita apoi pentru a trage apesi click stanga.

Statistici

Jucat de: 1,796 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 11 Octombrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Astronautul vs monstrii periculosi pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri De Indemanare