Alearga si impusca

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Alearga si impusca
Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Alearga si impusca

Locul unde iti desfasori activitatea zi de zi se afla intr-o jungla, acolo unde acum cateva ore in urma un mare grup de invadatori galactici si-au facut aparitia pentru a distruge tot ce se afla pe aceasta jungla. Tu fiind un militar neinfricat, pleci sa lupti impotriva vrajmasilor aterizati dintr-o alta galaxie pentru a proteja intreg teritoriu. Aceste trupe straine sunt inarmate cu arme tip laser, creaturi in forma de paianjeni, asta inseamna ca vei avea o lupta foarte grea. Foloseste armele din dotare si super puterile incat sa aduni cat mai multi bani ca la sfarsitul nivelului sa poti face upgrade la arme.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Alearga si impusca

Alearga si impusca

Instructiuni

Fii un militar curajos, pregateste-ti cele mai bune arme cu laser dupa care alearga si impusca tot ce iti iese in cale referitor la trupele de invadator galactici si la creaturile in forma de paianjen. Lupta impotriva acestora folosind mouse-ul, pentru pozitionarea tintei si pentru a face salt apasand click stanga.

jocuri cu paianjeni, jocuri cu arme, jocuri jungla, jocuri invadatori galactici, jocuri military, jocuri galaxie, jocuri cu creature, jocuri lupte grele

Statistici

Jucat de: 2,687 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 13 Octombrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Alearga si impusca pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi