Sniper Hero 2

99Jocuri

Joaca acum online pe 99Jocuri.ro jocuri gratis, flash si shockwave 3d, toate asezate in 21 categorii cu un total de peste 1002 de joculete.

Home » Jocuri Impuscaturi » Sniper Hero 2




Jocul se incarca in secunde.

Asteapta pana jocul se termina de incarcat!

Descriere Sniper Hero 2

Joaca Sniper Hero 2 pe 99Jocuri.ro aflat in sectiunea cu jocuri sniper. Fiindca de mult timp doresti sa ajungi un lunetist profesionist, ti-am pregatit cateva misiuni palpitante, unde de asemenea vei vedea cat de rapid esti in pozitionarea armei si doborarea dusmanilor aflati in spatele unor cladiri abandonate. Fixeaza tinta cu foarte mare grija apoi apasa pe tragaci si pune la pamant inamicul. Primul nivel este usor de termina, va fi un fel de test pentru tine, iar de la al 2 lea vor incepe misiunile adevarate, unde daca esti vazut de soldati esti ca si cum terminat.

Jocuri » Jocuri Impuscaturi » Sniper Hero 2

Sniper Hero 2

Instructiuni

Incearca sa treci cu bine de primul nivel in care esti testat pentru a vedea cat de bine tragi cu arma si daca poti elimina 20 de inamici in mai putin de 60 secunde. Fixeaza tinta pe soldat apoi apasa tasta Space pentru zoom si ca sa apesi tragaciul folosesti click stanga. Folosesti scutul pentru a te proteza de soldati cu tastele A si S.

Statistici

Jucat de: 2,647 ori.

Jocul a fost adaugat

Pe data de 16 Octombrie 2014

Iti multumim ca ai ales sa joci Sniper Hero 2 pe 99Jocuri.ro, site-ul ce pune la dispozitia copiilor o gama larga cu jocuri online.

Adauga jocul pe pagina ta web sau blog!

Jocuri similar recent adaugate
Top Jocuri Impuscaturi